Episode 4

Luis Molinari - Mannen som mikset My Record Bag-skivene

Published on: 27th October, 2021

Luis Molinari begynte i Radio Oslo før Koss vant 3 OL gull på Lillehammer og har vært en del av den norske klubbscenen i en mannsalder snart. Hvordan ender man egentlig opp med å gi ut noen av landets mest populære mix compilations (My Record Bag 1 - 3) og hvorfor er toppen av DJ-lykke for Luis i mange tilfeller er synet av en solbrun kjekkas som tar på seg solbrillene på eksakt riktig tidspunkt på Akershus festning er bare noen av tingene du får svar på i denne episoden av Platekusk.

Platekusk Hall of Fame Playlist:

https://open.spotify.com/playlist/52F4fBtZS2hWlNuiiPJDeO?si=2ac7a012f58a4768

PS! Denne episoden er spilt inn før landet åpnet opp igjen og vi ble så dratt med i praten om DJ Jurgen at Luis glemte å komme med sin tredje låt i Hall of Fame. Jeg har derfor tatt meg den frihet til å legge til en låt i lista som jeg aldri hadde spilt før i sommer etter at jeg gjenoppdaget den gjennom en episode av Balcony Beats fra Phil Morse.

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.