trailer

Platekusk kommer snart

Published on: 9th September, 2021

Snart får endelig den norske DJ-bransjen sin egen podcast. DJ og radiomann Ronny Bergersen inviterer både gamle og nye bekjentskaper fra DJ-bransjen til en prat om musikk, teknikk, det blir røverhistorier, tips og triks.

Podcasten tar sikte på å utelukkende bedrive fremsnakk av alle de tusenvis som er eller vil bli DJs her til lands.

Har du spørsmål eller feedback send det til ronnybergersen@gmail.com, følg også gjerne Platekusk på Insagram: https://www.instagram.com/PLATEKUSKPOD/

Next Episode All Episodes
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.