bonus

Tusen, tusen takk! (En liten årsoppsummering)

Published on: 31st December, 2021

Hei,

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg ikke gjorde en DJ-jobb på nyttårsaften. Så i mangel av andre spennende ting å foreta meg på årets siste dag har jeg tatt en kikk på litt data, hvor, hvordan og på hvilke episoder lytter dere? Det kikker jeg nærmere på i denne lille nyttårsbonusen.

Tusen takk for at du har valgt å bruke litt av din tid på denne podkasten i 2021, neste ordinære episode kommer onsdag 5. januar.

Godt nytt år!

R

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.