Episode 19

Heine Strømme (DJ Moodswing) - Hele norges festminister

Published on: 4th May, 2022

Strandfest, oktoberfest, Hed Kandi-fest og fyllefest. Det har vært mye fest i livet til ukens gjest Heine Strømme.

Bli med i kulissene under etableringen av det som på få år be Europas største strandfest, hvor mer eller mindre alle store DJs har vært innom. Og hva er egentlig den ultimate miksen av musikk på en skikkelig oktoberfest, Heine har svaret.

Også var det spillejobbene da, det har blitt mange av de også, flere av de under helt midt på treet omstendigheter.

Og der hvor det for mange hadde vært fristende å bli gammel og feit hviler ikke Heine på sine laubær. Det blir oktoberfest i 2022 også og ikke minst kanskje hans nyeste baby Sommerbris omsider får kommet seg på beina etter å ha blitt utsatt gang på gang som følge av pandemi. Festivalen som finner sted der hvor Quart i sin tid ble arrangert i Kristiansand frister med Dagny, Viktor Leksell, Hellbillies, Klovner i Kamp og selvfølgelig Scooter for å nevne noen.

Bare å kjøpe billett med det samme, han bygde opp Palmesus uten ressurser, denne gangen er utgangspunktet et annet og det er bare å bli med på reisen. Les mer om Sommerbris og kjøp billetter her: https://www.sommerbris.com/

Og når du er på sørlandet, husk hva Scooter sa: "Respect to the man in the ice cream van"

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.