bonus

DJ Astronaut (Subwoolfer)

Published on: 9th May, 2022

Talsperson for Norges bidrag i Eurovision Song Contest i år Carl-Henrik Wahl har hatt nok å henge fingrene i som talsperson for to gule ulver fra månen. For ulvene har latt seg intervjue om alt mellom himmel og jord. DJen som reiser med gjengen, DJ Astronaut har derimot gjort litt mindre ut av seg. Det måtte vi gjøre noe med, så jeg ringte til Torino og fikk Astronaut i tale.

I denne korte bonusepisoden får du bla. høre hva DJ Astronaut syns om Sync, hvorfor det ikke var tilkoblet kabler under MGP og jammen tar vi ikke livet av en konspirasjonsteori også.

Subwoolfer deltar i første semifinale, den sendes på NRK1 tirsdag 10. mai kl. 21.00. Vi ønsker Keith, Jim og DJ Astronaut lykke til i Torino.

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.