Episode 2

Håvard Sylte (DJ Howard) - Partykongen kjent fra P3 og mp3

Published on: 29th September, 2021

I ukens episode tar Ronny en prat med radiolegenden Håvard Sylte, bedre kjent som Howard. Det blir mimring, nostalgi, litt tech talk og generelt god stemning.

I tillegg får du en gjennomgang av hele 16 forskjellige record pools og noen tips til dokumentarer du burde få med deg på VGTV (om du allikevel abonnerer på VG+ pga. Ikke Lov å Le på Hytta)

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.