Episode 1

Roger Eggesvik (Roger E) - Mannen bak DJ Kollektivet

Published on: 15th September, 2021

Historiens første gjest i Platekusk er Roger Eggesvik eller VJ Roger E om du vil. Roger har spilt plater i en mannsalder snart og er en av få i Norge som også spiller musikkvideoer. Han er også mannen bak Facebook-gruppa DJ Kollektivet.

I denne episoden snakker vi om hvordan det var å være DJ på den tiden da Roger startet, om bakgrunnen bak DJ kollektivet og vi diskuterer litt rundt utfordringene med at de tradisjonelle fritidsklubbene blir borte.

Og helt til slutt kommer jeg med et konkret tips som omhandler lydkvaliteten på musikken din og hvordan programmet Fakin' the funk kan hjelpe deg. Les mer om Fakin' the Funk her:

https://fakinthefunk.net/en/

Litt om lyd og teknikk:

Jeg har tatt et aktivt valg om at innhold trumfer å ha studiolyd på alle gjester, så denne podkasten vil ha intervjuer gjort i studio, via telefon, Zoom on location, men aldri på fax.

Veien blir også litt til mens man går, så jeg kommer aktivt til å jobbe med å skru lyden så god som mulig uavhengig av hva som er kilden.

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.