Episode 15

Ole José Norum (Jesus Loves Electro) - Spiller festivaler verden rundt back 2 back med Gud

Published on: 9th March, 2022

For mange DJs er nok musikk som religion å regne. Denne ukens gjest kombinerer de to på forbilledlig vis da han pumper ut heftige beats til tusenvis av klink edru mennesker fra gigantiske scener med påkostede produksjoner over hele verden, på arrangementer i regi av menigheter og kirker.

For de som husker propaganda-bildene som ble vist på Dagsrevyen etter Hyperstate i Oslo spektrum, da klubbmusikk og dop nærmest var smidd i hymnens lenker om man skulle tro alt man leser er det kanskje vanskelig å se for at kompromissløs EDM kan kombineres med religiøse arrangementer. Men Ole José Norum som våren 2022 er det eneste medlemmet i det som startet som et kollektiv i sin tid "Jesus Loves Electro" fant virkelig sitt kall i livet og har klart det kunststykket å kombinere tro med lidenskap for heftig klubbmusikk.

Ole José er også en generell positiv kraft i den norske DJ-bransjen med utelukkende positive holdninger og heiarop fra sidelinjen i Sosiale Medier.

Du finner mer info om Jesus Loves Electro på https://www.jesusloveselectro.com/ eller på Facebook: https://www.facebook.com/jesusloveselectro

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.