Episode 14

Jostein Pedersen (Jaypea) - Fra Topp 20 til Da Playboy Foundation

Published on: 23rd February, 2022

Jostein Pedersen bedre kjent som Jaypea var bare 16 år da han ukentlig spilte plater direkte på TV i Topp 20 på NRK. Et TV-program som skulle vokse seg gedigent og dessuten fostre noen av landets største gratiskonserter.

Nå har Jaypea blitt "voksen", fått barn og en mer vanlig jobb, men det blir en og annen gig bak platespillerne enda, da stort sett sammen med Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion og Big Ice aka. Da Playboy Foundation. Sammen med Short Cut som i sin tid var mannen som dro med Jaypea inn i Topp 20 gjestet han også podden til Lotion & Smedstad - The Godcast, den episoden kan du høre her:

https://pod.space/lotionsmedstadthegodcast/ep-22-oral-bee-pimp-lotion-pt-2-short-cut-jaypea

Jaypea har ved siden av DJing gitt ut musikk under eget navn, den siste singelen "Bedre enn de fleste" kom i fjor, sjekk ut den og resten av katalogen her:

https://open.spotify.com/artist/2Z46fsHWze4clt2HXk4eFo?si=pCg3NUg0TW6NODHLW9gzsw

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.