Episode 11

Line Engstrøm - Trance-dronningen

Published on: 12th January, 2022

Line Engstrøm begynte som DJ da hun flyttet til Sørlandet for å studere i 2008, siden har det blitt spillejobber over store deler av landet. Både som allround-DJ og innenfor hennes store lidenskap, nemlig Trance. En lidenskap hun brenner for og som har sørget for at hennes DJ-sett har blitt spilt på radio i Nederland, Bulgaria og England i tillegg til her hjemme.

Du finner Line her:

MixCloud: https://www.mixcloud.com/lineengstroem/

SoundCloud: https://soundcloud.com/lineengstromofficial

Nett: https://lineengstroem.no/

Line har herlig remix av Dire Straits - Money For Nothing gjort av Mads Gulbrandsen & Droydi på sin Hall of Fame-liste, den finnes ikke på Spotify, men du finner free download her:

https://soundcloud.com/matsgulbrandsen/dire-straits-money-for-nothing-mats-gulbrandsen-droydi-clubmix-free-download?si=1c6c27d32e6b4c869ddbd74c619ac3c9&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

PS! I denne episoden nevner jeg et helt legendarisk DJ-sett fra Judge Jules, det kan du høre her: https://youtu.be/SeSuO9QvbD8

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.