Episode 12

Thomas Giebelhausen - Kongen av Hemsedal

Published on: 26th January, 2022

Thomas Giebelhausen er en av svært få norske party DJs som har måttet sende pressen på dør for å få gjort jobben sin, mest trolig den eneste. Men så er han også den eneste som har inspirert en karakter av Morten Ramm.

Det var jobb i restaurantbransjen som lokket Tønsberg-gutten Thomas Giebelhausen til fjells i sin tid, men det var i DJ bua han skulle prege både festen og sikkert samtidig bidra til sin mengde med helt midt på treet dagen derpå.

Thomas er også en av få norske DJs som bruker mikrofon som et like viktig redskap som fancy utstyr og tekniske ferdigheter.

Her er min (veldig open format/voksen firmafest) A - Å Partyliste:

https://open.spotify.com/playlist/4j3AnqEcSfLaFDNY43Piy6?si=027f45f86dfb432f

Reglene er enkle, du får en sang pr. bokstav + 1 som begynner med et tall, hvem er dine utvalgte?

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.