Episode 20

Mariann Thomassen (DJ Mariann Rosa) - DJ-dronningen

Published on: 18th May, 2022

Hadde ordboka kommet i illustrert utgave kunne det helt fint vært bilde av Mariann ved siden av ordet legende. Som vokalist i bandet Surferosa har hun ved hjelp av sin unike stil og rå stemme gjort seg bemerket på konsertscener over hele verden.

Nå er hun to barns mor, event-DJ og daglig leder i landets eneste bookingbyrå bestående av utelukkende jente-DJs; Popjoy booking!

I over halvannen time deler Mariann villig av sin kunnskap om alt fra marketing og branding til hva vi gutta kan lære av jentene og det blir selvsagt historier om hvordan det er å turnere i Japan, det hører med.

Du kan lese mer om Popjoy booking på deres Facebook-side, den finner du her:

https://www.facebook.com/popjoybooking

PS! Mariann er også med i panelet under livepodden som spilles inn på OnCue 2022

http://djsoncue.no

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.