Episode 8

Erik Valestrand-Halseth (Sunday Morning) - Droppet det kommerse for å dyrke lidenskapen for Techno

Published on: 8th December, 2021

Erik har klart det mange drømmer om, men ikke får til. Nemlig å løsrive seg fra de kommersielle jobbene som gir gronker i kassa og heller bare spille det han selv liker. I Eriks tilfelle er det Techno som får hjertet til å slå litt ekstra hardt.

En kort periode benyttet Erik det aldeles nydelige DJ-navnet "Mormors Pistol", men nå om dagen går han under det noe mer tilbakelente "Sunday Morning".

Med tett og fint grev stabber jeg meg gjennom noen ord om hvorfor du bør prioritere å kode sangene dine med energinivå dersom du får uventet ledig tid fremover :(

Jeg er også så vidt innom den nydelige APIen til Spotify, mer om den her:

https://developer.spotify.com/

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.