Episode 13

Hakim Benjamin Triki (DJ Moonshiner) - Norges eneste rendyrkede Country-DJ

Published on: 9th February, 2022

Noen av de mest strømmede låtene de siste årene har vært sanger innenfor såkalt bygdemusikk eller rølpepop med Halva Priset, Hagle og co i spissen tett etterfulgt av band som Plumbo, Vassendgutane og Rotlaus.

Dette er musikk som går igjen på fest helg inn og helg ut, men som få DJs har tatt seg bryderiet med å for alvor sette seg inn i. Ukens intervju er med Hakim Benjamin Triki som med sitt alter ego DJ Moonshiner for alvor har tatt country og bygdemusikk på alvor utstyrt med to hjemmebrent-apparat og en rød jerrykanne på scenen.

Følg DJ Moonshiner på Insta: https://www.instagram.com/djmoonshiner/

Next Episode All Episodes Previous Episode
Show artwork for Platekusk

About the Podcast

Platekusk
En pod om norske DJs
I podkasten Platekusk tar Ronny Bergersen en prat med norske DJs. Kjente og ukjente, gamle ringrever og fremtidige profiler, sjanger spesifikke og allroundere.

Hva er det som får en DJ til å "tikke", hvilke låter er alltid bankers, hvordan begynner man egentlig og spille plater og hvilke feil har man gjort som andre kanskje kan ta lærdom av? Svaret på disse spørsmålene og mer får du servert annenhver uke i Platekusk.

Har du spørsmål til Ronny eller bare ønsker litt mer info? Da kan du sjekke ut http://ronnybergersen.no
Support This Show

About your host

Profile picture for Ronny Bergersen

Ronny Bergersen

Ronny Bergersen har vært DJ mer eller mindre hele livet og er lidenskapelig opptatt av alle sider ved DJ-yrket. Som allround-DJ har Ronny spilt på alt bra illegale house parties i sin ungdom til, barer, utesteder, bryllup og eventer av alle slag.
Ronny jobber ved siden av DJ-jobben i radiobransjen, for tiden er han å høre på NRK P1.